霸气网游公会

加入霸气

I Been Hoping··

欢迎加入霸气网游公会社区,马上注册,享用更多功能。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?加入霸气

x

听歌要有耐心`你能做到吗``

I'v been brokehearted ever since the day we partied ``
(我们分开后我的心就碎了)

I didn't know where to turn to ever since you went away ``
(你走后我甚至不知道要去哪里)

I goin' in circles wander if really hurts you ``
(我总在原地打转徘徊想着是否伤害了你)

I know i don't deserve it ``
(我知道我不该这样)

But I'm dealing with it everyday ``
(但是我每天还是这样做)

I was so surprised ``
(我很好奇)

I didn't know what to say ``
(我不知道说什么)

But i forgave you for throwing all away ``
(但是我原谅了你,我把所有的事抛之脑后)

I've been hopin' you come back to me ``
(我一直期望你能回到我身边)

I forgive you..... for everything ``
(我原谅了你所有的事情)

I've been crying about everything ``
(我为所有的事情哭了)

Now I won't be satisfied till you come back to me ``
(现在我不会满意任何事情直到你回到我身边)

It really don't make sence ``
(我真的不想让它有意义)

I've been trying to figure out why you left ``
(我努力找寻你离开的原因)

I've picking up the pieces ``
(我拾起所有的记忆碎片)

now I wish you're here with me ``
(现在我只希望你能和我在一起)

I don't have much to say ``
(我没有太多的话要说)

Haven't seen you since you've gone away ``
(从你离开的那一刻开始我就再也没有见过你了)

评分

霸气╉论坛7 + 8 很好、、、

谢谢一切来欣赏的人 ``

米劲了 ``下了,下了`{:13_282:}

不错的说、、、、、、、

听听听, 还好

点击率怎么那么高啊、、、、、、、

还不错。我听了好几次

很好听、、、、、、、、

{:13_327:}穷。。。。。。。。。。

点击率那么高??

貌似动了手脚?晕