霸气网游公会

加入霸气

★ * Sorry .... .

欢迎加入霸气网游公会社区,马上注册,享用更多功能。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?加入霸气

x

Sorry    by  Queensberry

I can´t help but wonder how
我不禁想知道

I would be feeling if

我会觉得如果

I wasn´t here right now

我这里不是现在
I finally decided

我终于决定
I don´t need another reason

我不需要另一个原因
for leaving you
离开你
I laid you clothes out on the bed

我躺在你的衣服上了床
don´t wanna see you here again

不想看到你在这里再次
put your keys through the letterbox

把你的钥匙通过信箱
and just walk away

和刚刚走开

You always get the best of me

你总是得到最好的我
your lies and your apologies

你的谎言和你的道歉
can´t understand what made me so weak

不明白是什么让我如此薄弱
well you could try to plea

以及你可以尝试认罪
but sorry is a word that you´ll never need

但遗憾是一个词,你再也不需要
see it don´t matter what you do

看到它没有问题你怎么做

cos i already know we´re through

产地来源证我已经知道我们正在通过
if it ain´t feeling right what´s the use

如果没有感觉有什么用
so you could try to plea

所以你可以尝试认罪
but sorry is a word that you´ll never need

但遗憾是一个词,你再也不需要

评分

霸气╉眞釺唫 + 5 好听,

Sorry个屁啊                {:13_321:}

{:13_281:}

好像听过呢。

好听

又是版主了         谢谢 多多加分哈

这是我最最最最最最最最最最最最喜欢的    拿出来听听``  喜欢

心中的思念又多了一些...

我躺在你的衣服上了床

不明白是什么让我如此薄弱

一切让歌词说话

让悲伤化作音乐·